Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش جماران به نقل از خبرگزاری رویترز، دولت مغولستان امروز چهارشنبه اعلام کرد که تعطیلی همه مدارس در این کشور برای جلوگیری از شیوع ویروس مرگبار«کرونا» در کشور تا 30 مارس ادامه پیدا می کند.

شیوع ویروس کرونا در چین همسایه جنوبی مغولستان تا کنون منجر به مرگ بیش از 2000 تن شده است.

به رغم آن که مغولستان تا کنون هیچ گونه موردی را ثبت نکرده است که مبتلا به ویروس کرونا باشد اما مرزهای خود با چین را بست و از پذیرش هر گونه فردی که از چین وارد می شود، امتناع کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت مغولستان اعلام کرد که در سایه شیوع بیماری، موسسات آموزشی از جمله کودکستان ها و حتی دانشگاه ها تا پایان ماه آینده بسته می مانند.

این در حالی است که آسوشیتدپرس گزارش داد آمار تلفات ویروس کرونا در چین به 2004 نفر رسید.

همچنین تعداد مبتلایان در چین به بیش از 61 هزار نفر افزایش یافت.

کمیسیون بهداشت چین اعلام کرد: شیوع ویروس کرونا در سطح این کشور بسیار کند شده و بیش از 10 هزار نفر از افراد مبتلا به این ویروس بهبود یافته اند.

سازمان بهداشت جهانی نیز با اشاره به گزارش چین درباره شیوع کرونا اعلام کرد نیازی به افزایش سطح هشدار خطر این ویروس در جهان نیست.

در خبری دیگر کره جنوبی صبح امروز گزارش داد 15 مورد تازه از ابتلا به ویروس کرونای جدید (کووید-19) در این کشور ثبت شده‌ است. با این افزایش ناگهانی طی یک روز شمار مبتلایان 50 درصد بیشتر شده است.

آن‌ طور که خبرگزاری رسمی کره جنوبی گزارش داده 13 مورد جدید در شهر «دِگو» ثبت شده است. این شهر در 300 کیلومتری سئول در جنوب شرق کشور قرار دارد.

روز سه‌ شنبه اعلام شده بود یک زن 61 ساله که اخیرا هیچ مسافرتی به خارج از کشور نداشته در این شهر به ویروس مبتلا شده است.

حال مقام‌ های بهداشتی کره جنوبی می‌ گویند 13 بیمار دیگر با این شهروند در تماس یا ارتباط بودند.

این موضوع نگرانی‌ ها در میان مقام‌ های کره جنوبی در مورد ابتلای جهشی به ویروس را افزایش داده است.

شمار کل بیماران در کره جنوبی اکنون به 46 مورد رسیده است. رقم ابتلا به کووید-19 در روز سه‌شنبه 31 مورد بود.

کره جنوبی تمامی کسانی که به ویروس تازه دچار شده‌ اند را در قرنطینه قرار داده است. برخی مواردی که احتمال دارد به ویروس دچار شوند نیز در قرنطینه قرار گرفته‌ اند. در مجموع 1030 نفر در حال حاضر تحت نظر قرار دارند.

در خبری دیگر روسیه اعلام کرد قصد دارد از روز پنجشنبه ورود اتباع چینی را به خاک خود ممنوع کند و این تدبیر سخت گیرانه به منظور جلوگیری از گسترش همه گیری ویروس کرونا انجام می‌ گیرد.

خبرگزاری‌ های روسی به نقل از «تاتیانا گولیکووا» معاون نخست وزیر روسیه در امور بهداشت اعلام کردند ورود اتباع چینی از طریق مرز‌های دولتی روسیه از 20 فوریه برای سفر‌های کاری، سفر‌های خصوصی، مطالعات و گردشگری به حال تعلیق درخواهد آمد.

در بیانیه صادر شده آمده است که این تعلیق موقت خواهد بود.

در عین حال اعلام شده 1222 مسافر کشتی تفریحی وست‌ درام که پنجشنبه هفته گذشته در بندر «سیهانوکویل» کامبوج از کشتی پیاده شدند، همگی مشکوک به ابتلا به کووید-19، بیماری ناشی از ویروس جدید کرونا هستند.

مقام‌ های کامبوج در زمان پهلو گرفتن این کشتی تفریحی در بندر سیهانوکویل، با وجود خطر حمل ویروس جدید کرونا از سوی مسافران تنها به یک آزمایش پزشکی ساده اکتفا کردند. شماری از سرنشینان این کشتی در تورهای تفریحی پنوم‌ پن، پایتخت کامبوج هم شرکت کردند. با گذشت شش روز از زمان پهلو گرفتن کشتی در سواحل این کشور، مشخص شده یکی از مسافران آمریکایی به بیماری کووید-19مبتلا است؛ امری که می‌ تواند دست‌ کم به‌ صورت بالقوه درباره دیگر سرنشینان این کشتی تفریحی هم صادق باشد.

سرنشین بیمار کشتی تفریحی وست‌ درام یک زن 83 ساله آمریکایی است. او پس از گشت و گذار در سیهانکویل کامبوج و برای بازگشت به آمریکا در کوالالامپور مالزی توقف کرد و در همانجا نشانه‌ های ابتلا به بیماری مرگبار در او مشاهده شد. پس از انتقال به قرنطینه مشخص شد که این فرد قطعا به کووید-19 مبتلا است. همسر این زن همچنان در قرنطینه بستری است. به این ترتیب احتمال ابتلای تمام 1220 همسفر این زوج آمریکایی هم به ویروس جدید کرونا وجود دارد. مشکل اصلی اینجا است که بیش از 900 نفر از اعضای این گروه بزرگ هم‌ اکنون احتمالا در چهارگوشه جهان پراکنده شده اند.

«هون سن» نخست وزیر کامبوج در زمان رسیدن این کشتی تفریحی به مرزهای جنوبی کشورش با مسخره توصیف کردن نگرانی شهروندان محلی گفته بود: «ما با بیماری ترس» درگیر هستیم. فارغ از 233 مسافری که همچنان مسافر وست‌ درام هستند و معاینه و قرنطینه آنها ممکن است، دولت کامبوج برای روشن شدن وضعیت 987 مسافر دیگر باید با ده‌ ها کشور و همچنین سازمان بهداشت جهانی همکاری کند.

در پی شیوع گسترده ویروس کرونا در چین، جهان به حالت آماده‌ باش درآمده و کشورهای مختلف با اتخاذ تدابیر مختلف، تلاش می‌ کنند تا مانع از نفوذ این ویروس به داخل کشورشان شوند.

ویروس کرونا که شیوع آن از ماه گذشته در شهر ووهان چین شروع شده به 25 کشور سرایت کرده است.

آمریکا روز گذشته شهروندان خود را از طریق هوایی از این کشتی خارج و به کشور بازگرداند. استرالیا، کانادا، ایتالیا و کره جنوبی نیز در تدارک اجرای چنین عملیاتی هستند.

در فرانسه، از 12 نفری که به سبب ابتلا به این ویروس بستری شده بودند، 8 تن سلامت کامل خود را بازیافته و از بیمارستان خارج شدند. تنها 4 نفر همچنان در بیمارستان به سر می‌ برند.

«کریستالینا جورجیوا» مدیرعامل اجرایی بانک جهانی گفته است تاثیر ویروس کرونا بر رشد اقتصاد جهان احتمالا 0.1 تا 0.2 درصد خواهد بود؛ هرچند هنوز نمی‌ توان با اطمینان از آن سخن گفت.

 

 

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا ویروس کرونا ویروس کرونا در چین انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۸۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند

در برنامه بالاتر موضوع تنوع مدارس مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات مختلف بررسی شد. معاون سابق آموزش و پرورش به عنوان مخالف تنوع مدارس و  رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان به عنوان موافق تنوع مدارس با یکدیگر به گفت و گو پرداختند.

ابراهیم سحرخیز، معاون سابق آموزش و پرورش گفت: تنوع مدارس به شرطی که باعث عدالت آموزشی شود مشکلی ندارد. 

وی افزود: اگر مدارس نمونه دولتی در روستاهایی که   نیروی انسان قوی ندارد و نسبت به شهر امکانات کافی ندارد ایجاد شود و باعث عدالت آموزشی میان دانش آموزان شهری و روستایی شود مشکلی ندارد.

او ادامه داد: به طور کلی ما ۲ نوع مدرسه پول بگیر و رایگان داریم .

وی  با بیان این که حدود ۱/۱۲ درصد دانش‌آموزان در مدارس تیزهوشان تحصیل می‌کنند؛ اظهار کرد: ما دانش‌آموزانی داریم که ممکن است در رشته‌های نظری تیزهوش نباشند اما در ورزش یا رشته‌های هنری تیزهوش باشد آیا دانش آموزان روستاها و عشایر نیز وارد مدارس تیزهوشان می‌شوند.

 او ادامه داد: مدرسه باید واقعیت جامعه باشد. متاسفانه مدارس دولتی نماد فقر است. مدارس ما در حال حاضر ۲ قطبی هستند و  طبقاتی شده اند. براساس یک گزارش در سال ۱۳۹۲ توسعه مدارس سمپاد و‌ نمونه دولتی مانع توسعه مدارس غیردولتی است. بر اساس یک آمار حدود ۵۰۰ هزار تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود به دانش آموزان آموزش می‌دهند و به بیان دیگر که این معلمان غیرمتخصص هستند.

سحرخیز تصریح  کرد: مدارسی همچون هیت امنا، غیردولتی یک ماه قبل از شروع مدارس  نیرو انسانی خود را گرفته است اما در مدارس دولتی تراکم جمعیت (کلاس ۴۰ نفره) نیروی غیرمتخصص است و معلم ها ناراضی هستند.

وی افزود: به شرطی که تمام مدارس  در سراسر ایران درس را آموزش بدهند و عدالت آموزشی ایجاد شود تنوع بد نیست.   

فاطمه مهاجرانی، رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان هم گفت: مدارس سمپاد مدرسه تخصصی با نیازهای ویژه است ما باید مدارس را به جای خود برگردانیم البته ما کمبودهایی داریم که باید رفع شود اما حذف مدارس کار درستی نیست.

وی افزود: امیدواریم ما به جای دانشمند اندیشمند تربیت کرده و درک را به آن‌ها آموزش دهیم. بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید دست مدیران را آزادتر بگذاریم اما متاسفانه این اتفاق نمی‌افتد.

او ادامه داد: ما باید تمام معلمان را توانمندسازی کرده تا آن‌ها بتوانند نیروی متخصص تحویل جامعه بدهند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • تغییر تعطیلی آخر هفته از پنج‌شنبه به شنبه و تاثیر آن در آموزش
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • فیلیپین: از تجهیزات تهاجمی علیه چین استفاده نخواهیم کرد
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند